Kiadó helyiségeink

A főépületben mindhárom szinten vannak kiadó, C kategóriájú irodák 10,5 – 100 nm közötti alapterülettel, melyek között összenyitható helyiségek, mosdóval, klímával felszereltek egyaránt megtalálhatók. Egyelőre – lift átépítéséig – csak a földszint akadály-mentesített.
Másik épületünkben 2 szinten vannak kiadó C kategóriájú irodák, raktárak, illetve üzemcsarnokok. Ez utóbbiak alapterülete: 264-315 nm. A bérleti konstrukció egyszerű, áttekinthető. A bérleti díj tartalmazza a teljes közmű és fenntartási költséget, kizárólag akkor kell fizetni külön közmű díjakat, ha a tevékenységből eredően a fogyasztás meghaladja a szokásos irodai használatot, ill. üzemcsarnok bérlése esetén.


Bérelt-vonali internet-, kedvezményes vonalas telefon igényelhető, a bérlők számára kedvezményes tárgyalóhelyiség-, és a teljesen felszerelt konferencia-terem (10-40 fő) alkalmankénti használata.


24 órás portaszolgálat, helyben postafiók, meleg-büfé, nagy teljesítményű fénymásoló-használat egészíti ki a szolgáltatásokat és természetesen a bérlők és ügyfeleik részére ingyenes a saját tulajdonú parkoló használata.

Kedves Látogató!

Székhely címünk megváltozott!

Új címünk: 1116 Budapest, Kondorfa u. 1.

Dear Guest!

Our Head office address has changed!

The new address is: 1116 Budapest, Kondorfa u. 1.