BAY-SMART

A BAY-SMART, azaz Intelligens Rendszerek Divízió nap, mint nap olyan innovatív mérnöki megoldások kidolgozását fogja össze, melynek eredményeként költséghatékony, innovatív termékek, valamint üzemelő rendszerek jönnek létre az üzleti siker érdekében.

 

Fejlesztőmérnökeink, valamint a különböző mérnöki területeken nagy tapasztalattal rendelkező szakértő munkatársaink az „Egészség és Jólét” a Hatékony energiafelhasználás és termelés”, az „Intelligens Közlekedési Rendszerek” valamint a „SMART Rendszerek” fejlesztésében naprakész, élenjáró tudás és eszközparkkal rendelkeznek. Az ötletek, elképzelések megvalósítása közben a mi legfontosabb feladatunk az ügyfélre szabott kutatás-fejlesztés és a lehető leghatékonyabb rendszerintegrálás.

 

Ügyfélorientált fejlesztéseink alapvető eleme, nálunk a VEVŐ az első és legfontosabb. A teljes innovációs ciklus alatt támogatjuk ügyfeleinket piacra lépésig és szükség esetén még akár azután is.

 

Kollégáink között egyaránt megtalálhatók tapasztalt, valamint fiatal munkatársak is. A szakmai utánpótlás biztosítását kiemelten fontosnak tartjuk, ezért több felsőoktatási intézménnyel is kiváló együttműködési viszonyban vagyunk.

Kedves Látogató!

Székhely címünk megváltozott!

Új címünk: 1116 Budapest, Kondorfa u. 1.

Dear Guest!

Our Head office address has changed!

The new address is: 1116 Budapest, Kondorfa u. 1.