Anyagtudomány, nanotechnológia és lézertechnológia

A korszerű, új anyagok és nanoanyagok alkalmazása, továbbá a korszerű anyagmegmunkálási technológiák előállítása a termékfejlesztések alapvető tényezője. Jövőbe mutató ipari, műszaki megoldások kifejlesztéséhez elengedhetetlen a speciális, célnak leginkább megfelelő tulajdonságokkal rendelkező anyagok alkalmazása.

 

A kutatás-fejlesztés és innováció elsőrangú szerepet játszik a gazdasági növekedés élénkítésében, hazánk által megtermelt és külföldön értékesített termékek hozzáadott értékének emelésében. Fejlesztéseinket a olyan területekre fókuszáljuk, ahol a megoldások kifejlesztéséhez több tudományterület  együttes alkalmazására van szükség.

 

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. hatékonyan képes részt venni a hazai KKV-k és nagyvállalatok technológiai és termékfejlesztési folyamataiban, laboratóriumi tesztekben, kis sorozatú próbagyártások lebonyolításában, minőségbiztosítási problémák megoldásában. Hazánkban egyedülálló akkreditált mechanikai anyagvizsgáló laboratóriummal rendelkezünk, ahol széles hőmérséklettartományban egy- és kéttengelyű vizsgálatokat végzünk.

« vissza

Kedves Látogató!

Székhely címünk megváltozott!

Új címünk: 1116 Budapest, Kondorfa u. 1.

Dear Guest!

Our Head office address has changed!

The new address is: 1116 Budapest, Kondorfa u. 1.